Kalenderen

 

 

Aktivitet TALENTseminar: Talentudvikling og sæsonplanlægning
Dato 05.01.2019
Sted Hammerum, Herning
Tid og sted 5. januar 2019 kl. 11:30-19:00 - Hammerum Fri- og Efterskole, Tornebuskvej 2, 7400 Herning
Type Kursus
Arrangør GymDanmark
Projekt nr. 1987002
Kontaktperson Jonas Vestergaard Jensen 21277885 - (jvj@gymdanmark.dk)
Beskrivelse

Du skal deltage på dette talentseminar, hvis du vil have udvidet din horisont og værktøjskasse i henhold til sæsonplanlægning af den fysiske træning og mentaltræning.

Vi gentager successen. Endnu en gang afholder GymDanmark Talentseminar kombineret med DR’s kæmpe show Sports Galla 2018 i Boxen i Herning. Det betyder, at du som deltager på seminaret får mulighed for tre knivskarpe oplæg, sparring og netværk med de andre deltagere samt én billet til gallashowet i Boxen i Herning. Alt dette løber af stablen lørdag d. 5. januar 2019.

GymDanmark udlodder 20 billetter til DR’s Sports Galla 2018 show i Boxen i Herning efter først-til-mølle-princippet. Så skynd dig at tilmeld dig seminaret som én af de første og sikker dig en billet til det store show.

Få viden og konkrete redskaber til at arbejde med sæsonplanlægning af fysisk træning og mentaltræning. Vi har inviteret Søren Smedegaard, gymnastiktræner og Ph.d. med speciale i fysisktræning og børn samt Adam Blicher, sportspsykologisk konsulent til at fortæller om hvordan man kan arbejde mere specifikt og detaljeret med sin sæsonplanlægning i et talentudviklingsperspektiv. Derudover vil du få indblik i hvordan og hvorfor man i tumbling-miljøet har haft stor succes med at arbejde med digitale træningsdagbøger hos landsholdsgymnasterne. Elitekoordinator og tidligere landstræner Michael Moselund-Hansen kommer fortæller om udviklingen i tumbling.

Også GymDanmarks nyeste talentudviklingstiltag, ”Talentudviklingssamarbejder” vil blive præsenteret. Et tiltag, der henvender sig til foreninger, der har ambitioner om at udvikle sig som talentudviklingsmiljø. 
 
   

 

Få nyhederne direkte
Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark