Kalenderen

 

 

Aktivitet GymTræner 1 – TeamGym - GymTræner CAMP
Dato 07.09.2018 - 09.09.2018
Sted Hornsyld - BGI akademiet
Tid og sted Fre d. 7. kl. 18 - søn d. 9. september kl. 16 - BGI akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld
Type Kursus
Arrangør GymTræner
Projekt nr. 1800033
Kontaktperson Pil Christiane Lindekron 4326 2621 / 4026 2483 - (pcl@gymdanmark.dk )
Beskrivelse

Med GymTræner 1 – TeamGym kan du planlægge og gennemføre en effektiv og kvalitetsfuld træning med spring og rytme som udgangspunkt.

Hvis du vil være en dygtig gymnastiktræner med speciale indenfor spring og rytme, er denne uddannelse et stærkt fundament for dig. Du lærer "at træne og undervise gymnastik", til gavn for dig selv og gymnasterne i din forening.

Uddannelsen giver dig et solidt grundlag for at kunne folde dig ud som træner og indeholder emner som metodisk opbygning af spring- og rytmeelementer i træningen med fokus på progression og undervisningsteknik. Uddannelsen afsluttes med en teoretisk og praktisk test som vurderes bestået/ikke bestået. 

Før du starter...
… Har du gennemført GymTræner 1 – Basis. På denne uddannelse følger vi emner fra GymTræner 1 – Basis op i praksis. Du kan forvente at skulle undervise dine uddannelseskammerater i en opvarmning og/eller grundtræningssekvens. Du modtager plan for dette ca. 14 dage inden uddannelsesstart.

GymTræner 1 – TeamGym, og hvad så?
Dette modul er anden og sidste halvdel i GymDanmarks træneruddannelse på niveau 1. Vi har  fokus på at lære "at træne og undervise gymnastik".

Du har efterfølgende mulighed for at specialisere dig indenfor andre grene af gymnastikken eller fortsætte på GymTræner 2 – Basis (efter minimum to års erfaring som træner)
Skal du primært undervise i den rytmiske del, kan du med fordel deltage på GymTræner 1 – Rytmisk
Skal du primært undervise i springdelen, kan du med fordel deltage på Springsikker uddannelserne, hvor sikker modtagning vil være i fokus.

   

 

Få nyhederne direkte
Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark