GymDanmark

Efterskole DM - Grand Prix

 

Efterskole DM - Grand Prix

Efterskole DM i Rytme har nogle år på bagen og har efterhånden vokset sig stort og stærkt. Det er allerede efter få år blevet en integreret del af årshjulet på flere efterskoler. Med dette arrangement håber GymDanmark at holde de rytmiske gymnaster til ilden, mens de er på efterskole eller vise vores disciplin for elever, der ikke før har dyrket gymnastik. En konkurrence kan være netop det incitament, der skal til, for at eleverne bliver ved med at kæmpe for at lære mere og for, at de vil fortsætte med gymnastikken, når de afslutter deres efterskole ophold.

Til efterskole DM i rytme kan stilles med en eller to serier, alt efter hvor meget tid skolen vælger at prioritere. En serie er uden redskaber (fri serie), mens en serie er med redskab af valgfri art, blot dette er med i Grand Prix Rytme reglementet. Der konkurreres i begge serie, men kåring af vinder separat for hver serie.

Den eller de serie(r), der laves til konkurrencen skal udarbejdes i henhold til reglementet i Grand Prix Rytme, og kan naturligvis også bruges i opvisningssammenhæng. I forhold til at få viden omkring reglementet samt tips og tricks som instruktør anbefaler vi at deltage på de almindelige kurser i regi af URG for Grand Prix Rytme.

 
Hvordan?
  • Et hold består af mellem 6 og 12 gymnaster. Et hold kan vælge at stille op i Serie Fri eller i Serie Redskab eller begge serier. Man må gerne stille op i begge konkurrencer med samme hold
  • Reglementet følger Seniorreglement for Grand Prix Rytme.
  • Der skal afleveres koreografi skemaer til konkurrencen – se vejledning og skemaer her 
  • Der er altid hjælp at hente i GymDanmark. Udvalget afholder hvert år kurser i Grand prix Rytme, og hvis der ønskes separat hjælp i form af en konsulent, så kan det også arrangeres ved henvendelse til GymDanmark.
  • Find inspiration i sidste års efterskole-DM eller Grand Prix Rytme senior (fx på GymFotoVideo)
  • Se hvilke hold, der allerede er tilmeldt her
  • Tilmeldings frist: 1. april (eftertilmelding indtil 8. april - Dobbelt gebyr)
  • Tilmeld dit hold her
 
Reglementer kan findes - her

Kurser?
Kurser i Grand Prix Rytme - her 
 
Hvem kan du kontakte?
Kontaktpersoner for Efterskole DM kan ses på Gymdanmark.dk , Udvalget for Rytmisk Gymnastik

Resultater
Se alle resultater her 
  

 

 


© GymDanmark