Konkurrencer i TeamGym

Herunder kan du finde alle TeamGym konkurrencer. Klik på den konkurrence, du vil tilmelde dig.

 

Inden du tilmelder dig, så læs her:
Deltagelse i talentrækken kræver ikke forudgående deltagelse i regionsmesterskabet i mesterrækken. Det er tilladt at tilmelde sig direkte til talentrækken.
De hold der er i tvivl hvor de hører til, opfordres til at stille op til regionsmesterskabet i mesterrækken. Bliver man ikke blandt de 96 bedste for både region Øst og Vest, bliver man flytter over i talentrækken. Dog opfordrer vi hold der er bevidste om deres niveau ikke er godt nok til mesterrækken til IKKE at stille op i andet end talentrækken, blev man nummer 160 hold i minirækken sidste år, vil man høre til i talentrækken. 
I talentrækken vil der som noget nyt være 2 runder. Vi har til begyndermesterskaberne kun haft 1 runde, men dette bliver udvidet til 2 runder med den ny indførte talentrække.
Det er muligt at tilmelde sig forbundsmesterskaberne senior 1. runde uden at deltage i regionsmesterskaberne. 
Sidste tilmelding er den 1. november 2017 med mulighed for eftertilmelding (mod betaling af dobbelt startgebyr) frem til 15. november 2017. Herefter er der lukket for tilmelding og der dispenseres ikke.
Efter tilmeldingsfristen seedes alle hold. Oplysninger/ønsker der kan påvirke seedningen skal sendes til utgss@gymdanmark.dk
senest d. 15/11 2017.
 
Er I ny konkurrenceaktiv forening i TeamGym, og mangler kode til Tariff Forms kan UTG's Stævnesektion UTGSS utgss@gymdanmark.dk kontaktes for oplysning af kode. 
 
Ved tilmelding opkræves et startgebyr på 875 kr. pr. hold pr. konkurrence (Forbundsmesterskaberne 1. og 2. runde kun et gebyr).
Foruden startgebyr opkræves der af værtsforeningen et deltagergebyr på 85 kr. pr. deltager.
 
HUSK at alle gymnaster skal have gyldig konkurrencelicens
Tilmelding til efterskole DM  forventes at være mulig fra 12. februar 2018. Der skal ikke indløses konkurrencelicens til Efterskole DM.

 

Kommende konkurrencer

 

Få nyhederne direkte
Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt
Samtykkeerklæring til GymDanmark