Efterskole DM - Grand Prix

 

Efterskole DM i Rytme har nogle år på bagen og har efterhånden vokset sig stort og stærkt. Det er allerede efter få år blevet en integreret del af årshjulet på flere efterskoler. Med dette arrangement håber GymDanmark at holde de rytmiske gymnaster til ilden, mens de er på efterskole. En konkurrence kan være netop det incitament, der skal til, for at eleverne bliver ved med at kæmpe for at lære mere og for, at de vil fortsætte med gymnastikken, når de afslutter deres efterskole ophold.

Den eller de serie(r), der laves til konkurrencen, kan naturligvis også bruges i opvisningssammenhæng. Og træningen af konkurrenceserien/-serierne kan enten foregå som en del af den obligatoriske gymnastikundervisning, eller som et supplement udenfor normal skoletid.

Fra sæsonen 2015/2016 er reglement for Grand Prix Rytme (generelt/senior/bedømmelse) gældende, hvorfor der i Efterskolereglementet under de fleste punkter henvises til dette.
 
Hvordan?
• Et hold består af mellem seks og 10 gymnaster. Et hold kan vælge at stille op i Serie Fri eller i Serie Redskab. Man må gerne stille op i begge konkurrencer med samme hold
• Reglementet følger Seniorreglement for Grand Prix Rytme. Hvor meget Efterskole-DM skal fylde i hverdagen, er derfor helt op til den enkelte skole.
• Der er altid hjælp at hente i GymDanmark. Ønsker I at få en konsulent ud og se på en serie eller lære jer nogle sværheder, så kan det også arrangeres ved henvendelse til GymDanmark.
• Find inspiration i sidste års efterskole-DM eller Grand Prix Rytme senior
• Se hvilke hold, der allerede er tilmeldt her
• Tilmeldings frist: 1. april - 2016 (eftertilmelding indtil 8. april - Dobbelt gebyr)
Tilmeld dit hold her
 
Reglementer kan findes her

Kursus?
Kursus i reglement, inspiration og vidensdeling - Kurser
 
Hvem kan du kontakte?
Medlemmer af Arbejdsgruppen for Efterskole DM kan ses på Gymdanmark.dk

Resultater
Resultat 2015
Resultat 2014 
Resultat 2013
Resultat 2012
Resultat 2011
Resultat 2010
Resultat 2009
 
  

 

 

Få nyhederne direkte
Tilmeld dig GymNYT - Vi holder dig opdateret ugentligt